Projekt 2 rum lgh

Allmänt / Permalink / 8

Åhhh.... Skrev precis ett jättelångt inlägg om mitt senaste projekt och appen stängdes ner så försvann allt från ingenstans. Vill gråta! Men här kommer det igen då....

Ni har ju väntat länge på att få se bilder från mitt senaste projekt och dagen är äntligen kommen! Jag har bilder från hela lägenheten förutom hallen, då vi fortfarande väntar på en spegel som ska levereras och sättas upp, och även balkongen som ska fixas när det blir lite grönare utomhus.

Men lägenheten är iallafall en 2 rum som tillhör en tjej som bor själv. Därför la jag fokus på ljusa färger och en feminin, lyxig känsla. Färgskalorna går i grå, beige och rosa. 

I vardagsrummet har fokus lagts på belysningen för att öppna upp ytorna och skapa en större ytkänsla. Färgerna går i ljusa toner och golvet är vitoljat. Tegelväggen valde vi att behålla för att behålla charmen i hemmet. Dock valde vi att ljusa upp den vilket gjorde en enorm skillnad. 

Köket har även gått i ljusa färger såsom vitt och ljusgrått. Golvet blev stora klinkerplattor som är semipolerade grå/beiga. Naturnära känsla som ganska betongliknande. Blir snyggt i kontrast mot det feminina. 

Sovrummet valde jag att ha en mer dämpad ton i, dels på grund av det stora ljusinsläppet som gjorde att jag med säkerhet kunde välja mörkare färger. Och dels för att skapa en mer avslappnad känsla där utrymme för lugn och ro ska finnas. 

Badrummet blev ljusa vita färger med spotlights för att utnyttja det lilla utrymmet så mycket så möjligt.

Före bilder vardagsrum:

 
 
 

Efter bilder vardagsrum:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Före bilder sovrum:

 
 

Efter bilder sovrum:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Före bilder kök:

 
 

Efter bilder kök:

 
 
 
 
 
 

Före bilder badrum:

 

Efter bilder badrum:

 
 

Det va alla bilder för tillfället! När hallen och balkongen är klar får ni före/efter bilder därifrån med. 

Lämna gärna en kommentar om vad ni tycker.

Vill ni kontakta mig gör ni det på Negin-e@hotmail.com.

Kram!

Till top