Fyndlördag!

Allmänt, Inredning & inspiration / Permalink / 0
Åh! Idag har jag hittat några av mina nya favoritprylar här hemma!! Jag har varit på eightmoods utförsäljning igen och dem hade upp till 80% rea på varor som finns ute i Mio butiker! Det fanns så fina saker till löjligt billiga priser 😍 samma sak sist jag va där! Denna gången handla jag betydligt mindre men det blev istället utvalda favoriter! 

Bland annat denna krukan för 75 kr (!!!). Nu har jag två likadana, en stor och en liten. Och äntligen hitta jag en underbar kruka som jag va ute efter till min blomma 😍


Sen köpte jag även denna helt fantastiska ljusstaken! Den påminner om svensk tenn "vänskapsknuten", men en betydligt billigare version, och mer ovanlig om du frågar mig. Ynka 100 kr för detta guldkorn.

Och även denna pälskudden i min favoritfärg. Den är exakt samma färg som kistan jag har här hemma. Och det passar in så snyggt med tavlan, ljusstaken och kistan, tillsammans med den grå färgen på väggen. Jag är SÅ nöjd! 150 kr betala jag för den!


Sen köpte jag även denna ljusstaken som jag kikat på ett bra tag nu. Ni kan inte gissa priset på den. 20 kr! 😳 Synd att jag bara hitta en dock. 

Och sist men inte minst, ett överkast till sängen. För 100 kr! Helt löjligt billigt...


Till top