Lammfärsbiffskärlek

Allmänt, Mat & bak / Permalink / 0
Idag har varit en underbar dag med riktigt härligt väder! Har spenderat dagen i stan med min finaste vän J. Fixade naglarna först och är så nöjd, som vanligt. Och därefter blev det lite shopping följt av lunch och fika. 
Vi åt på favoritstället "Njutbar" i stan. Dem har så himla god mat. Varje gång vi har varit där och testat nått nytt har jag blivit chockad av hur god maten är! Och blir dessutom inspirerad av o laga lite ny mat och bryta mitt "mönster" som man brukar hamna i.. Så det blev den godaste rätten jag ätit på länge, lammfärsbiff med ugnssteks potatis och tzatziki/feta ost. Mums!!! Vattnas i munnen bara jag tänker på det. Det va så gott så jag valde att köpa med mig alla ingredienser som behövs, så det blir en repris imorgon, fast hemma ;)
Förutom det har jag bytt gardiner hemma till vita. Tänkte byta ut till ljusare färg nu över sommaren för lite variation. Och det bästa va att jag hitta ett par vita, helt perfekta gardiner uppe i vinden som bara legat och dammat. Nu kom dem till användning! Jag visar er bild imorgon.
Kram sålänge!


Till top