Weekend update

Allmänt, Jag / Permalink / 0

Nu senaste dagarna har jag mest haft fokus på lilla Lasse, han hade nämligen blivit sjuk och fått en infektion i tarmarna. Så efter att inte inte ha fått tillbaks aptiten eller att smärtan försvann efter två dagar bestämde vi oss för att åka in till veterinären. De tog blodprov, satte i dropp och gav honom tre sprutor. Efter det mådde han betydligt bättre. Han går nu på antibiotika som han ska ta i 10 dagar och förhoppningsvis är infektionen borta då. Nu mår han iallafall bra igen och är sig själv. Men jag har varit så himla orolig, det är första gången han blivit såhär sjuk..

Förutom det så har det varit en rolig helg med vänner. Har tagit några glas vin på lilla torg och bland annat varit på grillfest. Jättemysigt och trevligt!

Ni får ursäkta att det ännu inte kommit några bilder på hallen... Men kunden hade blivit sjuk så jag ska göra klart allt denna veckan istället. Så det är igång!

På tal om något helt annat ska jag även resa! Wihoo! Jag och S har bokat resa till Kroatien Split i 1 vecka. Ska bli så skönt att koppla av och komma bort till lite värme!

Nu ska jag kolla serie och bara koppla av resten av kvällen! Kramar!

Till top