Nytt jobb

Allmänt, Jag, Resor / Permalink / 1

Denna veckan har jag haft fullt upp med något helt nytt! Nämligen ett nytt jobb! Har fått mitt första heltidsjobb inom HR branschen, och jag är överlycklig. När vi va i Kroatien fick jag samtal om att jag hade fått tjänsten och började dagen efter jag kom hem. Det är en tjänst som HR assistent på CMQ Nordic och jag har hand om alla personalfrågor, arbetsverktyg, löner, evenemang, ja you name it. Har jobbat här nu i tre dagar och jag trivs som fisken i vattnet. Känner på mig att jag kommer lära mig en hel del här. Dessutom ligger kontoret på västra hamnen så det är perfekt läge, nära stan och havet som utsikt. Kan inte bli bättre!
Och på fredag ska jag och tjejerna ut för att både fira en av deras födelsedagar och även mitt nya jobb, ser verkligen fram emot det!
Sen till det bästa, vi kom hem till underbart väder ju! Blir glad på morgonen när jag cyklar till jobbet med solen i nacken. Och ja, ni läste rätt. Jag har börjat cykla igen, och sallad har blivit min nya grej. Iallafall nu ett tag framöver. Haha.
Sålänge bjuder jag på ännu en semesterbild!

Kram sålänge.

#1 - - Mee:

Grattis 👍👌 vad krävs för ett sådant jobb? Låter väldigt kul och lärorikt minst sagt , är också på jakt efter något nytt .. Kram

Svar: Tack! Jag är ju utbildad och har en kandidatexamen inom Human Resource, så det är det som krävs. Men för vanliga assistentjobb ska det nog gå att få utan utbildning! Lycka till och kram!
Negin Entezarjou

Till top