Köpenhamn

Allmänt, Resor / Permalink / 3

Hej där!
Hoppas ni har haft en underbar helg.
Själv har jag det och igår va det en heldag i Danmark. Jag och M åt trerätters, gick en runda på Ströget, kollade butiker, fikade och hade en allmänt mysig och trevlig dag i härliga Köpenhamn! Älskar verkligen Köpenhamn, hade lätt kunnat tänka mig bo där.
Förutom det är det full rulle med lägenheten som jag håller på med. Nästan allt är inköpt, vi väntar på en del leveranser, gardiner som ska sys, sovrummet som ska målas osv. Men det känns iallafall skönt att planeringen av möbler och inredning iallafall är klar. Nu ska bara småsaker inköpas. Jag kommer lägga upp fler bilder på projektet här efterhand som det börjar bli klart.

Projekt lägenhet

Allmänt, Inredning & inspiration / Permalink / 2

Hallå där ute!
Har varit i full gång med K's lägenhet nu som vi håller på och inreder för fullt. Det som har tagit längst tid har varit renoveringen, men nu när det är klart är det bara till att planera och köpa in möbler. Det mesta av dem stora möblerna är inhandlat, dock behöver vi köpa ett matbord, matta, sänggavel och lite annat smått. Men det håller på att bli så himla fint! 😍 jag lägger ut lite sneak peak bilder här!

Neginterior

Allmänt, Jag / Permalink / 3

Hallå där!
Idag har ju varit en supermysig dag! Jag hade bakat scones, packat ihop en picnickorg och åkte iväg till västra hamnen med S där vi firade hennes födelsedag. Vi hade det supermysigt och även ifall det va molnigt va det totalt vindstilla och underbart skönt väder.

Och imorgon är det måndag, vilket betyder jobb för min del nuförtiden. Men jag älskar det! Jag längtar till jobbet varje söndag, än så länge iallafall. Haha får se hur länge det håller...

Hur som helst får ni inte glömma följa mig på instagram! @neginterior
Där lägger jag upp massa bilder på inredning och alla jobb jag gjort.

Och vad tycker ni om min nya bild? Denna ska upp på företagets hemsida! 😄

Till top