Zara home

Allmänt, Inredning & inspiration / Permalink / 0
Under besöket i Stockholm handla jag som sagt på Zara home och det fanns ju SÅ mycket fint att jag nästan gick därifrån utan att köpa nått. Jag brukar bli så, när det är alltför mycket fint så får jag tillslut beslutsångest och går därifrån. Haha. Men denna gången kände jag att jag bara måste få med mig nånting därifrån.
Så jag köpte med mig två av dessa ramar. Jag har tänkt att jag ska ha dem under varandra på väggen precis vid ingången i hallen. Jag har en smal vägg där som jag inte är helt nöjd med idag. Så dessa kommer göra susen!

Sen köpte jag med mig detta underbara timglas som jag fick från min syster i födelsedagspresent. Den är så fin i verkligheten. Elegant med silvrig sand inuti. Håller på att försöka få till den perfekta dekorationen på soffbordet och denna ska bli en utav prylarna som ska pryda bordet. Måste införskaffa mig några stora böcker likt Chanelböckerna och ska även köpa in två Glorialjusstakar, en i varje storlek. Får se hur jag gör med soffbordet, för det är ett av det svåraste att styla tycker jag. Just för att mitt bord är så pass stort.

En sak är iallafall säker. Jag kommer antagligen köpa med mig minst en pryl från Zara home, varje gång jag är på besök i Stockholm!Till top