Vad tycker ni?

Precis varit på Bauhaus och TilesRus för att hitta färgprover till väggar och kakelprov till golvet, alltså till hallen som vi håller på att göra om. Jag valde grå nyanser och även några som går åt det mintgröna hållet. Golvkakel valde jag ett marockanskt och ett blankt vitt, hur snyggt som helst! Sen återstår frågan om hur jag ska bygga klädhängaren som jag hade tänkt hänga från taket. Det va tydligen inte så lätt som jag trodde. På Bauhaus hade dem inte alla delar som behövdes vilket gör det svårt, eftersom jag på något sätt måste fästa den i taket. Och vill inte använda dem gigantiska beslagen som Bauhaus hade.. Så jag funderar på något annat alternativ nu. Jag har två olika som jag funderar på. Vilket tycker ni blir snyggast?! 

Alternativ 1 är ett snöre med såna här kulor som man trär på. Kan bli riktigt coolt! Så tänkte jag mig tunna galgar av koppar/mässing.

Alternativ 2 är att hänga upp ett koppar/mässingrör, som ska hänga i antingen läderremmar eller ett lädersnöre. Och tyckte det va riktigt snyggt att vira en lampa runt röret som sista bilden.Till top