Sommarsött

Allmänt, Jag / Permalink / 0
Igår njöt jag och D av solen, åt först bakad potatis på graffiti och efter det blev vi båda sugna på något sött. Så jag köpte den godaste vaniljbullen jag ätit på Hollandia, så avnjöt vi den vid kanalen. Älskar sommaren!


Projekt hall

Idag har jag spenderat nästan halva dagen i lägenheten där hallen görs om. Det har blivit SÅ fint. 
Jag va väldigt orolig för att väggfärgen skulle vara för mörk, men idag när han började måla så är den verkligen helt magisk. Det är exakt den grå nyansen jag va ute efter, en riktigt lyxig färg blev det. Nästa gång ska jag utan tvekan använda den när jag gör om hemma. 
Här är iallafall lite bilder.

Dörren före:

Och efter (inte helt klar)
Midsommar

Allmänt / Permalink / 2
Igår va det ju midsommar och det va tänkt att jag och M skulle fira i Stockholm hos min syster och familjen! Vi hade packat, och längtat hela veckan på att åka dit, så kommer vi fram, och får reda på att flyget är inställt! 😩 
Och det fanns inget att göra åt det eftersom alla flyg den dagen va inställda, tåg fanns inte och bil va inte lönt för 1,5 dag.. Så alla planer gick åt skogen med andra ord. Så vi gick ut och umgicks med vänner istället. Eftersom vi inte hade några andra planer fick vi ta dagen lite som det kom.. 
Men å andra sidan så köpte jag iallafall en ny klocka igår, som jag fullkomligt älskar! Gått runt och funderat på att köpa denna ett bra tag nu, så äntligen slog jag till..
Förutom det har inte mycket nytt hänt. Hallen är fortfarande igång för fullt, och den 1 juli börjar vi med den andra lägenheten..
Och just det ja, jag ska på intervju på onsdag! Som HR-generalist. Så håll tummarna för mig!Till top