Västra hamnen

Allmänt / Permalink / 0

Vet ni var jag va precis?! 

Jag va och skrev på ett kontrakt för en ny lägenhet! Det är nyproduktion ute i Västra hamnen. Ser så mycket fram emot att flytta. Inflyttningen är dock inte förrän om 1,5 år men det gör inte så mycket. Tills dess hinner jag sälja min lägenhet, planera inredning (den roligaste biten, som jag för övrigt redan smygstartat med) och även rensa mitt hem på prylar haha.
Det blev en 2a på 63 kvm och det bästa av allt, en takhöjd på 2,7 meter! Det va typ det viktigaste när jag letade lägenhet nu. Var ju ute efter en sekelskiftslägenhet just på grund av takhöjden, men nu får jag en splitter ny lägenhet med samma takhöjd!

Och västra hamnen, nära mitt jobb dessutom, kommer ju vara gångavstånd nu. SOM jag längtar! 

Känner mig verkligen lyckligt lottad och glad över allt i livet just nu. Det gäller att uppskatta det man har och se det fina i livet, inte bara allt det materiella utan all kärlek runt omkring också. Sen får man inte glömma att kämpa, det gäller allt, för förhållanden, karriär och allt man vill uppnå. Inget är omöjligt. 

Senaste tiden

Allmänt, Jag, Resor / Permalink / 14

Halloj,

Long time no see.
Jag lever än. Och det har hänt en del roligheter sen vi hördes sist. Det kommer upp en nyhet här på måndag som jag kommer dela med mig av. Är så himla taggad och glad och kan knappt vänta med att dela med mig! 
Vad har mer hänt? Jag har fått en hel del beställningar på badkarshyllor på sistone som jag har levererat

Jag har varit på jobbresa i Polen, Gdansk, och det va helt underbart. Vi bodde i ett hotell mitt i smeten, i ett lyxigt hotell och hade bara så himla trevligt! 


Jo och förutom allt detta har jag hållt på med lägenheten som fortfarande inreds. Vi är nästintill klara men det är småsaker och balkongen kvar nu. Jag är SÅ nöjd över resultatet. Det har blivit precis som jag har föreställt mig. Och det tar som sagt tid på grund av pengar. Det kostar ju en hel del med inredning. Här får ni ett smakprov.


Och sen har jag bara jobbat och pluggat, som vanligt. Tänk att året snart är slut. Och snart är det 2017! Kan knappt fatta det. Detta året har varit ett utav dem sämsta och bästa åren i mitt liv. Har hänt en hel del både bra och dåligt. Men där jag är nu i livet är underbart. Är mer lycklig än någonsin ❤

Till top