Lantliv

Allmänt, Jag / Permalink / 4

Hej där! Det va verkligen ett bra tag sen jag var inne här.. Men jag är inte borta för gott. Har varit en hel del som hänt på sistone och dessutom har jag njutit av sommar och sol så bloggandet har tyvärr fått lida en del.. Men nu är jag back on track. Några vänner har peppat mig och frågat vart jag har tagit vägen på bloggen och uppmuntrat mig till att börja igen, så: here I am!
Idag har jag varit med underbara S, och vi har ett bra tag pratat om att vi ska åka till Hallongården i Räng för att plocka hallon och fika i deras gårdscafé. Det va verkligen supermysigt, men tyvärr så va hallonen såklart slut när v i väl valt att åka ända dit.. Men vi fick istället skippa självplocket och köpa plockade hallon i ask. Lika gott det med, men upplevelsen att plocka eget spara vi till något annat tillfälle.. Sen fika vi i deras café och åt den godaste hallonkladdkakan jag någonsin smakat, och även en cheesecake med hallonsylt! Mums!
Det blev en av varje så dela vi hälften var, älskar när ens vänner är på det 🙈 haha! Att dela hälften hälften är ju det bästa, får man smaka lite av varje!
Nu ska jag iallafall laga lite mat och njuta av resten av dagen. Pusss

#1 - - Sandy:

Yaaaaaaay äntligen

#2 - - Anonym:

Hur går det men inredningsptojektet vill se bildeeer! :*

Svar: Det är på gång! Räknar med att visa er bilder i slutet av veckan! Håll utkik 😙
Negin Entezarjou

#3 - - Anonym:

Hur går det men inredningsptojektet vill se bildeeer! :*

#4 - - Anonym:

Hej fina kul att du är tillbaka :)

Svar: Tack! 😄 glädjer mig att höra!
Negin Entezarjou

Till top