Friluftsliv

Allmänt, Jag / Permalink / 0

Idag har jag gått från att ha på mig kostym till att vara en skogsnisse till att snart vara en partytjej med klänning och klackar! Haha. Vilken dag.
Den började iallafall med att jag va på en intervju om ett eventuellt jobb. Allt lät bra och det gick bra på intervjun, så ska eventuellt dit nästa vecka igen och får väl svar då nån gång. Så vi får hålla tummarna!
Därefter blev det hem snabbt och bytte om för att bli upphämtad av J och S, vi hade bestämt sen början på veckan att vi ska ut och plocka svamp i en skog vid Vombsjön, ca 45 minuter från Malmö. Det blev en hel del kantareller och S hade till och med tagit med ett stormkök så vi tillagade dem på plats och åt supergoda kantarelltoasts! Det va första gången jag va ute i skogen för svampplockning, och det krävs en hel del tålamod, mer än jag hade förväntat mig. Men trots att jag va nybörjare hitta jag lika många som S och en hel del stora fina svampar med. Lyckan som uppstod när man hitta en stor svamp. Haha!
Det va iallafall en rolig dag, utöver det vanliga. Jag gillar att testa på nya saker och utmana mig själv. Säger nästan aldrig nej till roliga aktiviteter 😄!
Nu snart ska jag börja fixa mig för ikväll blir det att hitta på något kul med min vän S!
Ha en trevlig helg allesammans, så hörs vi. Kramar!

Till top