Valborg!

Allmänt, Inredning & inspiration / Permalink / 4
Idag är det Valborg! Vad ska ni hitta på? Själv är jag inte ett stort fan av Valborg, för jag förknippar det med att folk är ute och dricker hela dagen och sen festar. Inte riktigt min stil.. Men ikväll tänkte jag och D iallafall fira Valborg på ett lite mysigare sätt, fika och äta stans godaste cheesecake på Pronto och därefter spela en omgång biljard. Bara umgås och snacka skit. Så mycket bättre än en "klassisk" Valborg enligt mig. 
Vi hörs av lite senare så ska jag dela med mig av lite underbart porslin och tallrikar! Håll utkik.Dessa dagar

Allmänt, Inredning & inspiration / Permalink / 1
Det må ha snöat idag och varit riktigt tråkväder, men jag gillar faltiskt sånt här väder ibland. Det har sin charm på sitt sätt. Ett perfekt tillfälle att krypa ner i soffan, sätta på sin favoritserie och massa godsaker. Jag föredrar det tusen gånger före utekvällar dessutom! 

Snö i maj

Allmänt, Inredning & inspiration / Permalink / 2
Det är sjukt hur stor skillnad det blir utseendemässigt hemma om man jämför med dagsljus och kvällsljus. Ser ut som att jag har möblerat om. Men älskar att lampan avger ett varmt ljus som verkligen ger den ultimata mysstämningen! 
För övrigt så har det SNÖAT idag här i Stockholm! Hallå, det är snart maj och det snöar, detta är galet! Hoppas bara vi får en bättre sommar än såhär!

Men snart blir det iallafall en tur till Mall of Scandinavia!


Till top