Carpe diem, minst sagt!

Allmänt, Jag / Permalink / 0
Idag har varit en lååång dag men fullspäckad och skön, älskar dagar när jag känner att jag hunnit med mycket och verkligen utnyttjat dagen. Började dagen med yoga på morgonen, därefter blev det en liten runda i stan medan M och hans mamma va på ett bankärende, köpte med mig ett par snygga byxor som jag är helnöjd med! Efter det blev det pizza i solen med mitt hjärta och sen en runda i Mobilia med F. Dagen är inte slut än :') haha när jag kom hem gick jag o M på en långrunda till pildamm och nu är jag hemma hos mamma och ska snart plocka upp M igen för att gå på bio! Haha fyfan längsta dagen på länge! Men kul har vi haft. Vill att varje dag av mina två veckors semester ska vara såhär!

Nytt inköp

Mitt senaste inköp är bland annat denna fina tvålpump från systrarna grene! Har länge letat efter en tvålpump som passar in i mitt badrum, just för att det är så svårt att hitta en i rätt storlek som inte "försvinner" då placeringen är ganska speciell.. Men tycker denna storleken/formen och designen va helt perfekt och det blev så mycket fräschare nu! Dessutom passar den perfekt med kranen! Blev väldigt nöjd!
Onsdag

Allmänt / Permalink / 0
Hej där! Nu har syster och familjen kommit ner till Malmö så det blir en hel del tid med de nu! dessutom börjar min semester nästa vecka lagom till då vädret ska bli varmare! Vi kollar även sista minuten biljetter så det kanske blir någon spontan resa andra veckan av min semester! Vi får se!
Till top