Kryssning

Allmänt, Inredning & inspiration / Permalink / 0
Nu åker vi på kryssning till Helsingfors, från Stockholm! Så väntar på skjuts till Sturup! Wiho, ska bli skönt o komma bort lite och spec att börja veckan såhär, hehe man kan ju inte klaga precis. 😉

Cruise

Allmänt, Inredning & inspiration / Permalink / 0
Hellu! så fint väder det har varit idag! Har faktiskt gjort tråkiga sysslor såsom tvätta o laga mat men det gör mig iget, för på måndag åker vi på kryssning, jag o F! Och då ska vi njuta minsann. Har även hittat en buske precis mittemot vår byggnad där det växer björnbär, gissa om jag va ute och plockade? 😋 Nu är det jobb som väntar, puss!

Skräckscenario

Allmänt, Jag / Permalink / 3
Alltså.... Mitt frisörbesök igår, som jag hade sett så mycket fram emot, slutade i en skräckhistoria. OMG, säger jag bara! Jag visade henne denna bilden :

Och när hon va klar såg det ut såhär:

Katastrof med andra ord. Riktigt rosa va det, jag som hade sagt att jag vill ha en jätte svag nyans av rosa! dessutom va det gula fläckar lite här o var, och övergången av min egna hårfärg va katastrofal! Så jag sa såklart ifrån att det absolut inte va så jag ville ha det, så jag bad henne sätta på en brun färg över hela mitt hår för att få bort detta rosa. Då blekte hon mitt hår IGEN , och den bruna färgen ville inte fästa. Så jag fick gå därifrån med grön/brunt hår. Vägrade betala dessutom, trots att chefen krävde 1000 kr för detta!!!! Jag sa att jag inte kommer betala en krona och gick därifrån med ett förstört hår! 
Aldrig förstått hur folk kan gråta över hår, men nu gör jag. Allt blev bara så himla fel! Och det första jag gjorde imorse va att gå till larson&lange för att boka en tid där. Jag fick ett jättebra bemötande och har en tid nästa fredag. Kommer få klippa av en del nu också tyvärr... Men det kommer bli bra tillslut. Känner mig trygg där och de är verkligen professionella på hög nivå.
Tills dess ska jag dränka mitt hår i inpackningar och kokosolja! Just nu ser det ut såhär...

Med andra ord, jag kommer gå runt med en tofs på huvudet i en vecka nu...

Så, vad har vi lärt oss av detta? Gå ALDRIG till en frisör som inte kan sin grej och som är oprofessionell! Hon visste inte ens vad olaplex va! 😰
Till top